Prachtige Marokkaanse bruiloft/trouwfeest en Turkse bruiloft/trouwerij

Comments Off on Prachtige Marokkaanse bruiloft/trouwfeest en Turkse bruiloft/trouwerij

Ik heb vorig jaar kennis gemaakt met het prachtige bedrijf BASMA Weddings. 2 van mijn beste vriendinnetjes die ik al jaren ken zijn namelijk getrouwd. Ik ben op een Marokkaanse bruiloft of trouwfeest en een Turkse bruiloft of trouwerij geweest. Dankzij de juiste aankleding en decoratie zagen de locaties er echt prachtig uit. Ik heb momenteel geen vriend, dus ik weet niet of ik in de toekomst ga trouwen. Als ik dat wel ga doen schakel ik zonder twijfel de hulp van BASMA Weddings in.

Overrompelende Marokkaanse bruiloft of trouwfeest

De Marokkaanse bruiloft of trouwfeest van mijn beste vriendinnetje was kortgezegd overrompelend. Ik wist dat er in deze cultuur stevig uitgepakt wordt met bruiloften. Ik had alleen nooit verwacht dat het zo groots zou zijn als het was. Het trouwfeest was echt een sprookjesachtige gelegenheid. Hierbij stonden de Marokkaanse gewoontes en rituelen centraal.

Grootste Turkse bruiloft of trouwerij

Ook op de Turkse bruiloft of trouwerij heb ik mijn ogen uitgekeken. In mijn cultuur worden bruiloften niet zo heel groots gevierd, dus dit was wel even wennen voor mij. Een Turkse bruiloft wordt immers niet voor niets een enorme gebeurtenis genoemd. Het feest duurt namelijk 3 dagen, maar ik was als vriendin alleen bij het avondfeest. Ook tijdens dit feest was de zaaldecoratie en bruiloft decoratie helemaal on point.

Adembenemende bruiloft decoratie

De juiste bruiloft decoratie kan een trouwlocatie maken of breken, zo liet ik me vertellen door mijn vriendinnen. Zo vertelden ze me na afloop van hun bruiloften dat BASMA Weddings 27 categoriëen met de mooiste bruiloft decoratie heeft samengesteld. Wat voor feest je ook wilt geven in welke sfeer dan ook. BASMA Weddings beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag van je dromen.

Echt een aanrader

Ik weet zoals ik hierboven al zei niet zeker of ik later wel ga trouwen. Ik heb mijn droomman immers nog niet gevonden. Als ik wel een leuke man gevonden en het komt ooit zo ver? Dan houd ik de medewerkers van BASMA Weddings zeker in mijn achterhoofd! Zo toveren iedere locatie om in een droomdecor dat nog mooier is dan je ooit kon wensen. Dat weet ik zeker!

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar